Back to All Events

Påskeleir på Jønnbu


  • Jønnbu Fjellkyrkje Region Sør (map)

Påskeleir 2017: En humor og godhetsleir

Er du klar for en heidundrende påskeleir med Jesus i sentrum! Det kommer til å bli knallgøy! Hvorfor kan jeg være så sikker på det? Fordi vi har fått med en fantastisk gjeng med ledere som det bobler glede av! I tillegg kan vi glede oss til TV-Jønnbu og et innholdet forøvrig som bobler av godhet. Og nettopp GODHET er årets tema. Tenk en leir med levende kristent fellesskap vårt eget humorTV-selskap, (TV-Jønnbu), skimoro, spennende aktiviteter, og prikken over i-en: GODHET i mange varianter. Dette kan ikke bli feil!

Se deltakerbrevet her


Pris:
1800,- for medlemmer.
2400,- for ikke-medlemmer.

(Meld deg inn for 100,- her)

Vi anbefaler å reise behagelig med tog til Bø stasjon, så henter vi dere der. Tidspunkter kommer etter hvert. 

Påskeleir på Facebook

Earlier Event: 1 April
Vårfest på Lagshuset i Bergen
Later Event: 21 April
Lagsvennsamling i Nord