Back to All Events

Filosofiuka 2019


  • Filosofiuka Havglimt leirsted (map)

Vi har den store gleden av å ønske velkommen til den fjerde Filosofiuka

Filosofiuka arrangeres av Tankesmien Skaperkraft i samarbeid med Laget (NKSS). Det er en uke hvor unge voksne samles i fri natur til spennende, god undervisning om filosofi, teologi og vitenskap, gode samtaler, lavere tempo, tid for stillhet, tanke og tidebønn. engasjerende diskusjoner til langt på kveld, nye venner og nydelig mat.

Kurset varer fra mandag 29. juli til søndag 4. august, med mulighet til å komme torsdag 1. august.

Årets tema er: Seksualitet og identitet

De første dagene vil det bli gitt introduksjoner til utvalgte temaer i filosofihistorien, med et solid grunnlag og verktøy for filosofisk tenkning. Disse blir gode å ha med seg gjennom resten av uka. Fra torsdag blir undervisningen mer dyptpløyende, og vil ta for oss ulike aspekter ved hovedtemaet.

Det er begrenset antall plasser (maks. 60 stk). 

Losji og full bevertning er inkludert (fire måltider om dagen, samt fri tilgang til kaffe og te), inklusive en egen L’Abri-inspirert samtalelunsj. Rommene på leirstedet har god standard med egen dusj og toalett.

PRAKTISK INFORMASJON

  • Hva: Filosofiuka

  • Hvor: Havglimt leirsted, like utenfor Kristiansand

  • Hvem kan søke: Unge nysgjerrige i alderen 18-35 år

  • Hvem arrangerer: NKSS Laget og Tankesmien Skaperkraft. Se nkss.no eller skaperkraft.no

  • Når: 29.07.19 – 04.08.19

Med vennlig hilsen,

Arbeidsgruppa
Martin Jakobsen
Linda Therese Utstøl Nødland
Ingvild Hellenes
Andreas Masvie
Daniel Joachim H. Kleiven

Earlier Event: 13 June
Mann 2019
Later Event: 30 July
LS 2019