Back to All Events

Lagets styrekurs for studentlag


Kjære studentlag!  

Vi har gleden av å invitere dere til høstens styrekurs i regi av Norges kristelige student- og skoleungdomslag. Grunnet fjorårets suksess har vi stor tro på at denne helgen kommer til å bli viktig for å styrke og videreutvikle deres og Lagets kompetanse i styrearbeid. I løpet av helgen skal vi ha workshops og seminarer som fokuserer på studentarbeid, styreopplæring, videreutvikling av studentarbeidet i Laget, mm. Vi ønsker at dere skal være aktive deltakere på kurset, så det vil bli god tid til å dele erfaringer og tanker fra de ulike studentlagene.  

Praktisk informasjon 

Kurset arrangeres fra 16.-18.august i Nordmarkskapellet som ligger i Nordmarka i Oslo. Nordmarkskapellet har hatt en viktig rolle i Laget, spesielt for studentlaget i OSLO (OKSL). For mer info; se her

Påmelding 

Studentlagene velger selv hvem som skal reise fra sitt Lag. I utgangspunktet er det lagt opp til at hvert Lag sender opp til fem personer, så for dere som har flere styremedlemmer enn fem så må dere prioritere hvem som skal reise.  

Pris 

Kurset er gratis. NKSS dekker utgiftene for selve kurset, men dere må selv dekke reisen. Bruk gjerne frifondsmidler til å dekke hele eller deler av reisen for deres styremedlemmer hvis dere har mulighet.  

Fristen for påmelding er 3. juni. Når dere har valgt hvem som skal dra kan de melde seg på kurset via checkin fortløpende. I påmeldingen vil dere få mulighet til å komme med innspill til hva vi bør ta opp i løpet av helgen, så tenk gjerne gjennom dette før dere melder dere på.  

Reise 

Dere er selv ansvarlig for å organisere reise til Oslo.

Earlier Event: 16 August
Hovedstyrehelg for Krussen
Later Event: 29 August
Kickoff for Krussen