Interact på Hald Internasjonale Senter

Interactlinjen på Hald er Laget sitt utvekslingsprogram. Hald er en skole i Mandal som Laget er medeier i. Interact er et utmerket tilbud for unge voksne som ønsker å oppleve ny kultur, men ikke bare dra på ferie. Studieåret på Hald gir deg et langvarig opphold i Sør Amerika, Afrika eller Asia som utvekslingsstudent. For tiden reiser studentene våre til Colombia, Madagaskar, Brasil, Nepal og Kenya.

Utvekslingsprogrammet er støttet av Fredskorpset Ung. Dette er en del av den statlige utviklingspolitikken, og Fredskorpset gir unge mennesker i Norge og utviklingsland mulighet til å oppleve hverandres virkelighet. 

Interact har sin fordypning i hvordan vi kan gjøre disipler i alle deler av verden. Undervisningen dekker temaer som: personlig vekst, troshistorie, utrustning til tjeneste, bibelundervisning, mentoring, teltmakertjeneste og hvordan vi kan kommunisere evangeliet i dagens kultur. I tillegg har de tre studieprogrammene hos oss fellesundervisning på Hald som omhandler kultur, tverrkulturell forståelse, bistand, utviklingsarbeid, religioner, HIV/Aids, team, personlighetsutvikling, volontørarbeid, kommunikasjon, formidling, praktiske reisetips osv. Vi legger også til rette for at du kan lese gjennom hele Bibelen i løpet av året på Hald.

«For Guds ord er levende og virksomt» står det i Hebreerbrevet 4:12. Derfor bruker vi tid på å studere Bibelen.

Les mer på Hald sine nettsider.

Hald-studentenes blogger finner du her.

 
 
stabsbilde-12__ansattbilde.jp
stab-turid2__ansattbilde.jpg

Kontakt Interact på Hald
 

Programleder: Øystein Ruud
Telefon: 995 57 786
Epost: oystein.ruud@hald.no

Program-medarbeider: Turid Sætrenes Olsen
Telefon: 408 34 582
Epost: turid.olsen@hald.no