Lagets Lederakademi

På Lagets Lederakademi vil deltakerne bli bedre kjent med Jesus som den ultimate leder, men de vil også møte ulike ledere innen både samfunns- og menighetsliv. Den store oppdagelsen for deltakerne vil bestå i hvordan ulike lederideal helt praktisk kan kobles opp mot deres hverdag og deres generasjon.

Akademiet byr på et unikt fellesskap sammen med motiverte unge ledere fra hele Norge, som virkelig drømmer om å påvirke samfunnet. Vi ønsker at hver enkelt deltaker skal få en utvidet forståelse for hva lederskap faktisk er, hvor det skjer, og hvordan de med sine unike gaver kan være med å tjene – og lede de rundt seg.

Hvem er Lederakademiet for?

Hvem:

Lederakademiet er for deg som:

  • Går på VGS
  • Ønsker å følge Jesus
  • Ønsker ledertrening
  • Ønsker å forplikte deg i ett år

Hvordan:

Lederakademiet er bygget opp av:

  • Tre fysiske samlinger
  • To digitale samlinger
  • Personlig mentoring

 

Pris:

Lederakademiet koster 5500 kr og gir:

  • Kost og overnatting for 13 dager
  • Undervisningsmateriell, utflukter, transport på samlinger m.m.

Lederakademiet er for deg som i løpet av Lederakademiåret går på vgs og som ønsker å tjene din neste og lede din generasjon. Sammen med andre motiverte ungdommer får du ta nye steg både i troen og som leder. Du vil få opplevelser og undervisning fra øverste hylle, og du vil få en mentor som følger deg gjennom året, som vil lytte, veilede og utfordre.

Maks kapasitet er 25 deltakere, og denne eksklusiviteten er et uttrykk for at vi ønsker å investere i enkeltmennesket, slik at det kan vokse som menneske og som leder. Lagets lederakademi forplikter den enkelte til å delta på akademiet i sin helhet, som innebærer: Tre fysiske samlinger, to digitale samlinger, og personlig mentoring

Mentor

Hver deltaker vil få en mentor fra sitt nærområde som han eller hun har jevnlige mentorsamtaler med.

En mentor er en medvandrer som gjerne er litt eldre, som deler erfaringer fra sitt trosliv, og fra livets mange valg og utfordringer. Mentoren vil lytte, stille spørsmål, veilede og reflektere sammen med deg på din reise i Lederakademiet – og i livet.

Start video
"Jeg var med på Lagets Lederakademi fordi jeg har en drøm om å se flere kristne ungdommer vise venner og verden rundt hvem som er Herre. På Lagets Lederakademi fikk jeg møte mange andre som delte den drømmen."
William Matteus Fonn
Deltager 2021-2022

Bildegalleri

Søk om plass på Lagets Lederakademi

I perioden 1. mars-15. mai kan du søke om plass på Lederakademi-kullet for 2024-2025. Når du søker så godtar du vår personvernerklæring. Ønsker du å ta kontakt med oss? Send e-post til post@nkss.no.