fbpx

Lagets Lederakademi

Start video
På Lagets Lederakademi vil du bli bedre kjent med Jesus som den ultimate leder. Du vil også møte ulike ledere innen både samfunns- og menighetsliv.
Lagets Lederakademi på Stortinget

Akademiet byr på et unikt fellesskap sammen med motiverte unge ledere fra hele Norge, som virkelig drømmer om å påvirke samfunnet. Vi ønsker at hver enkelt deltaker skal få en utvidet forståelse for hva lederskap faktisk er, hvor det skjer, og hvordan de med sine unike gaver kan være med å tjene – og lede de rundt seg.

Den store oppdagelsen for deg vil bestå i hvordan ulike lederideal helt praktisk kan kobles opp mot din hverdag og din generasjon.

Lederakademiet er for deg som går på vgs og som ønsker å tjene din neste og lede din generasjon. Sammen med andre motiverte ungdommer får du ta nye steg både i troen og som leder. Du vil få opplevelser og undervisning fra øverste hylle, og du vil få en mentor som følger deg gjennom året, som vil lytte, veilede og utfordre.

Søknadsskjema finner du nedenfor eller ved å klikke på knappen.

Vi drømmer om å se unge kristne tjene sin neste og lede sin generasjon.

Blir du med?

Hvordan ser det ut?

Hvem er det for?

Lederakademiet er for deg som:

 • Ønsker å følge Jesus
 • Ønsker ledertrening
 • Ønsker et fellesskap med andre engasjerte unge kristne fra hele landet
 • Går på eller skal begynne på videregående

Lederakademiet er bygget opp av:

 • Tre fysiske samlinger
  Samling 1: uke 32/33 august
  Samling 2: uke 9/10 feb-mars
  Samling 3: uke 32/33 august
 • To digitale samlinger mellom de fysiske samlingene
 • Personlig mentoring: en leder vil følge deg gjennom hele året med regelmessige samtaler om tro, livet og lederskap. En mentor er en medvandrer som gjerne er litt eldre, som deler erfaringer fra sitt trosliv, og fra livets mange valg og utfordringer. Mentoren vil lytte, stille spørsmål, veilede og reflektere sammen med deg på din reise i Lederakademiet – og i livet.

Lederakademiet har en egenandel på 5900,-. Vi oppfordrer kirken eller tilsvarende man er en del av til å dekke hele eller deler av egenandelen. Er du med i et lokallag i Laget, så kan du søke laget ditt om midler til å dekke egenandelen.

Alle samlinger, mat, overnatting, undervisning og annet materiell inngår i prisen. Reise til og fra samling dekkes av deltagerne selv.

Lederakademiet har begrenset kapasitet, og dette er et uttrykk for at vi ønsker å investere i enkeltmennesket. Vi oppmuntrer derfor til å søke tidlig.

Har du spørsmål om andre ting, så ta kontakt på torgeir.lillenes@nkss.no.

"Jeg var med på Lagets Lederakademi fordi jeg har en drøm om å se flere kristne ungdommer vise venner og verden rundt hvem som er Herre. På Lagets Lederakademi fikk jeg møte mange andre som delte den drømmen."
William Matteus Fonn
Deltager 2021-2022

Bildegalleri

Søk om plass på Lagets Lederakademi

Nå kan du søke om plass på Lagets Lederakademi-kull for 2024-2025.

Vi tar imot søknader fortløpende.

Når du søker så godtar du vår personvernerklæring. Ønsker du å ta kontakt med oss? Send e-post til torgeir.lillenes@nkss.no.