fbpx

Lagskollektivet i Oslo

Et disippelgjørende kollektiv som ønsker å gjøre Jesus trodd, elsket og etterfulgt på alle studiesteder i Oslo og Norge

Vil du bo sammen med andre kristne studenter? Ønsker du å engasjere deg i kristent studentarbeid? Da er lagskollektivet i Oslo stedet for deg. Stedet er drevet av NKSS – Norges kristelige student og skoleungdomslag og OKSL – Oslo kristelige studentlag.

Kollektivet ligger i Duehaugveien 5, rett ved Universitetet i Oslo (Blindern), og har dessuten kort reisevei til de fleste andre studiesteder i Oslo. Kollektivet har 18 rom, fordelt på tre hus. Vi har derfor 3 ulike kollektiv fra og med høsten 2024. To av kollektivene inneholder 7 rom mens det siste består av 4 rom. De er fordelt i gutte- og jentehus, men har felleskap på tvers av husene.

Rommene varier noe i pris, men ligger på mellom 5300 kr og 6500 kr i måneden inkludert strøm, varme og internett.

Etter at du har søkt hos oss, er det mulig at vi kontakter deg for en liten samtale hvor vi bli litt kjent, og du kan stille spørsmål. I denne samtalen vil du også få mer informasjon om hvordan hverdagen i kollektivet ser ut og pris på tilgjengelige rom.

Har du spørsmål?

Send oss en e-post – oslo@nkss.no

Eller hør med noen som allerede bor hos oss:

Malene Fuglestad – 45444711

Owen Wales – 45021663

Søknadsskjema

Søknadsfristen er 1. mai for inntak høstsemester (innflytting fra 1. august) og 1. november for inntak vårsemester (innflytting fra 1. januar), men søknadene kan vurderes fortløpende.

Her har du 40% rabatt på lagsklær i nettbutikken!

Som en takk for at du ønsker å bo i et disippelgjørende kollektiv som ønsker å gjøre Jesus trodd, elsket og etterfulgt på alle studiesteder i Oslo og Norge, så får du denne rabattkoden. 

Klikk på lenka under (rabatten genereres automatisk når du kommer til kassa), eller bruk koden «lagskollektivet» i nettbutikken vår.