fbpx

Lagets 100-årsjubileum 🎉 2024

Laget ble født den 12. mars 1924, noe som gjør oss til en 100 år gammel organisasjon. Det skal både markeres og feires! Her er noen av høydepunktene som du kan forberede deg på i jubileumsåret som kommer.

Har du forøvrig spørsmål om eller innspill til jubileet, kan disse sendes til post@nkss.no

Lagsvennturné 2024

Fra 31. mai til 14. juni blir det gjennomført en lagsvennturné fra nord til sør. Generalsekretær reiser Norge på tvers sammen med tre andre turnédeltakere og vil bidra med et inspirerende program på samlingene. Egne vertskapskomitéer vil stå for lokalt vertskap og bidrag.

Klikk på lokasjonen som er nærmest deg i listen til høyre for å komme til påmeldingssiden.

Jubileumsåret 2024 vil nå sitt klimaks 26. oktober i Oslo når hele lagsbevegelsen samles til den store jubileumsfesten på hotellet The Hub midt i byen.

Gjennom denne dagen vil det være treffpunkter og arrangementer for deg som har vært en del av lagsbevegelsen tidligere, før vi samles til den store festen på kvelden.

Med dyktige konferansierer, spennende gjester, hilsener og et underholdende program, vil dette falle i smak for alle. Den samme helga vil Lagets generalforsamling finne sted, og den finner du mer info om her snart.

Programmet for jubileumshelgen ser ut som følger:

DagKl.HvaHvor

Fredag

12-21

Generalforsamling

Annonseres snart

Lørdag

09-12

Generalforsamling

Annonseres snart

 

15-17

Treff – Tidligere ansatte

Annonseres snart

 

15-17

Treff – Hald-studenter

Annonseres snart

 

15-17

Treff – Kristenrussen

Annonseres snart

 

13-16

Åpent hus med enkel bevertning.

Holbergs plass 4

Gustavs gate 3

Duehaugveien 5

 

18-22

Jubileumsfest

The Hub

 

22-00

Etterfest

The Hub

Søndag11-13Åpen JubileumsgudstjenesteStorsalen menighet

Vi ønsker å formidle Lagets betydning og historie i forbindelse med jubileet. Og det vil vi særlig gjøre i form av 100 videovitnesbyrd av mennesker som deler sin lagshistorie.

Disse historiene kan du se her på hjemmesiden, på Facebook eller Instagram gjennom hele 2024. Hver eneste uke gjennom året slippes en ny fortelling som du kan glede deg over. I tillegg til dette lanseres en jubileumsbok våren 2024.

Velkommen til å feire en høyst levende 100-åring med oss i 2024!