Arv og testamentariske gaver

«Jeg har stridd den gode strid, fullført løpet og bevart troen», skriver Paulus i 2 Tim 4,7. Mange ønsker at den gode striden skal kjempes videre også etter deres eget avsluttede løp. Om du har tro på Lagets arbeid for Norges ungdommer og studenter, kan du inkludere Laget i testamentet ditt. Vi sikrer at din gave vil gå rett til arbeidet for at Norges fremtidige generasjoner vil få muligheten til å kjenne Jesus og følge ham.

Hvordan gjør man det? Det er nok langt enklere enn du tror. Her følger en rask innføring:

Hvorfor skrive testament?

Det finnes mange gode grunner til å sette opp et testament tidlig. Arveloven sikrer at familien din er sikret, men deretter har du en god mulighet til å investere inn i dine hjertesaker. For å gjøre det, du skrive et testament.

Laget har drevet et utstrakt arbeid med stabil, langsiktig økonomi helt siden starten i 1924, hvor vi er i kontakt med veldig mange mennesker hvert eneste år, og hvor tusenvis av unge mottar ledertrening, utrustning og disippelgjøring. På skoler og studiesteder kan vi potensielt møte samtlige av dem som vokser opp i fremtidens Norge. Med din gave kan vi være i stand til å satse enda større og nå enda flere i mange år fremover.

I denne nyhetssaken finner du noen av senioradvokat Jacob Winderen Lindegaards beste råd til deg som skal skrive testament.

Hvis du har spørsmål eller ønsker hjelp, er du hjertelig velkommen til å ta kontakt med oss på post@nkss.no eller ved å fylle ut skjemaet nedenfor.