fbpx

Givertjeneste til Laget

Du blir aldri for gammel til å stille deg sammen med en ungdom!

Som giver er du en del av det store Laget som spiller elever og studenter i lagsbevegelsen gode. Som giver står du fast sammen med elever og studenter i en hurtig skiftende tid. Som giver gjør du det mulig å drive kristne lokallag på skoler og studiesteder. Som giver er du med på å trene unge ledere, som en dag skal lede i kirke og samfunn. Som giver gjør du Jesus kjent på skoler og studiesteder i Norge, så han blir trodd elsket og etterfulgt.

Som giver – er du helt uunnværlig for elever og studenter i Laget. 

Ulike måter å gi på

Bli LagSpiller - fastgiver til Laget

Vi har kalt vår fastgivertjeneste LagSpiller: Vi inviterer deg til å bli en aktiv lagspiller sammen med oss i Laget. For du blir aldri for gammel til å stille deg sammen med en ungdom. Du kan velge å gi fast med ulike intervaller, mange velger å gi månedlig.

Et samlet gavebeløp til Laget på mellom 500 og 25 000 kroner årlig gir deg også rett til skattefradrag forutsatt at vi har ditt personnummer registrert.

Du kan når som helst gi en enkeltgave til Laget, enten du er i posisjon til å gi 40, 400 eller 40 000 kroner. Når du klikker på «Gi enkeltgave» vil du kunne gi til Laget generelt eller velge et spesifikt prosjekt som du ønsker å støtte. Et samlet gavebeløpet til Laget på mellom 500 og 25 000 kroner årlig gir deg også rett til skattefradrag forutsatt at vi har ditt personnummer registrert.

Mange velger å bruke bursdagen sin til å gi gaver til organisasjoner eller saker som betyr mye for dem. Dette kan du gjøre på ulike måter, men de vanligste er å:

  • Etabler en innsamlingsaksjon på Facebook. Klikk her
  • Vipps en samlet gave til Laget og merk med «navn, bursdagsgave» til #11424
  • Overfør en samlet gave til Laget og mer med «navn, bursdagsgave» til konto 3000.15.59563

«Jeg har stridd den gode strid, fullført løpet og bevart troen», forteller Paulus.

Mange velger å planlegge slik at andre kan stride videre etter at en selv har fullført sitt løp. Kontakt din juridiske rådgiver eller send en e-post til oss for å få mer informasjon om dette.

Som leder i en norsk bedrift har du mulighet til å støtte arbeidet vi gjør med  bedriftsdonasjoner. På denne måten bidrar du med å holde norske skoler og studiesteder livssynsåpne, ved å stille deg bak elevene og studentene som velger å leve åpent og inviterende med sin kristne tro. Gaver opp til 25 000 kr til veldedige organisasjoner som Laget gir deg også muligheten til skattefradrag. Du kan gi direkte under «Gi enkeltgave.» eller kontakte oss for å motta en faktura

Video: Se hva som har fått Gjertrud til å engasjere seg for Laget i over 50 år.